VW GOLF MK6 R
ILLUSTRATIE

Voor deze MK6 R zijn er meerdere illustraties gemaakt vanuit verschillende hoeken. Er is gekozen voor een simpele stijl met bijzondere details. Uiteindelijk zijn de illustraties geprint op fotopapier en zijn deze ingelijst. Hierdoor kon deze order op een leuke manier cadeau gegeven worden.

AFBEELDING

Bij deze opdracht zijn er verschillende afbeeldingen aangeleverd. Hieruit zijn er drie gekozen die verder uitgewerkt mochten worden. De foto’s waren gesorteerd op de scherpte voor het beste eindresultaat.

ILLUSTRATIE

Er is gewerkt met een kleurenpalet die op maat gemaakt is voor deze auto. Hierdoor komen de kleuren in de illustratie netjes overeen met de aangeleverde foto’s. De lichte achtergrond zorgt ervoor dat de auto naar voren komt en duidelijk in beeld is.

DRUKWERK

Uiteindelijk zijn de illustraties geprint op een posterpapier en zijn deze ook ingelijst. Hierdoor kon deze order mooi cadeau gegeven worden aan de eigenaar van deze ‘Rising Blue’ MK6 R.

VW GOLF MK6 R
ILLUSTRATIE

Voor deze MK6 R zijn er meerdere illustraties gemaakt vanuit verschillende hoeken. Er is gekozen voor een simpele stijl met bijzondere details. Uiteindelijk zijn de illustraties geprint op fotopapier en zijn deze ingelijst. Hierdoor kon deze order op een leuke manier cadeau gegeven worden.

AFBEELDING

Bij deze opdracht zijn er verschillende afbeeldingen aangeleverd. Hieruit zijn er drie gekozen die verder uitgewerkt mochten worden. De foto’s waren gesorteerd op de scherpte voor het beste eindresultaat.

ILLUSTRATIE

Er is gewerkt met een kleurenpalet die op maat gemaakt is voor deze auto. Hierdoor komen de kleuren in de illustratie netjes overeen met de aangeleverde foto’s. De lichte achtergrond zorgt ervoor dat de auto naar voren komt en duidelijk in beeld is.

DRUKWERK

Uiteindelijk zijn de illustraties geprint op een posterpapier en zijn deze ook ingelijst. Hierdoor kon deze order mooi cadeau gegeven worden aan de eigenaar van deze ‘Rising Blue’ MK6 R.