AUDI A5 S – Line 1/1
ILLUSTRATION

De Audi van Boaz is natuurlijk al een kunstwerk om naar te kijken. StudioPries heeft deze unieke auto mogen illustreren in een ultra-realistische stijl. Deze is uiteindelijk geprint op 3mm dibond en hangt in het kantoor van Boaz. Nu heeft hij 2 kunstwerken om naar te kijken.

AFBEELDING

De Audi van Boaz is natuurlijk al een kunstwerk om naar te kijken. StudioPries heeft deze unieke auto mogen illustreren in een ultra-realistische stijl. Deze is uiteindelijk geprint op 3mm dibond en hangt in het kantoor van Boaz. Nu heeft hij 2 kunstwerken om naar te kijken.

ILLUSTRATIE

De Audi van Boaz is natuurlijk al een kunstwerk om naar te kijken. StudioPries heeft deze unieke auto mogen illustreren in een ultra-realistische stijl. Deze is uiteindelijk geprint op 3mm dibond en hangt in het kantoor van Boaz. Nu heeft hij 2 kunstwerken om naar te kijken.

DRUKWERK

Deze illustratie is uiteindelijk geprint op 3mm dibond, gefreesd op een formaat van 80x80cm en er is een ophangsysteem bijgeleverd. Doormiddel van dit systeem heeft de illustratie een mooi plekje kunnen krijgen in het kantoor van Boaz.

AUDI A5 S – Line 1/1
ILLUSTRATION

De Audi van Boaz is natuurlijk al een kunstwerk om naar te kijken. StudioPries heeft deze unieke auto mogen illustreren in een ultra-realistische stijl. Deze is uiteindelijk geprint op 3mm dibond en hangt in het kantoor van Boaz. Nu heeft hij 2 kunstwerken om naar te kijken.

AFBEELDING

De Audi van Boaz is natuurlijk al een kunstwerk om naar te kijken. StudioPries heeft deze unieke auto mogen illustreren in een ultra-realistische stijl. Deze is uiteindelijk geprint op 3mm dibond en hangt in het kantoor van Boaz. Nu heeft hij 2 kunstwerken om naar te kijken.

ILLUSTRATIE

De Audi van Boaz is natuurlijk al een kunstwerk om naar te kijken. StudioPries heeft deze unieke auto mogen illustreren in een ultra-realistische stijl. Deze is uiteindelijk geprint op 3mm dibond en hangt in het kantoor van Boaz. Nu heeft hij 2 kunstwerken om naar te kijken.

DRUKWERK

Deze illustratie is uiteindelijk geprint op 3mm dibond, gefreesd op een formaat van 80x80cm en er is een ophangsysteem bijgeleverd. Doormiddel van dit systeem heeft de illustratie een mooi plekje kunnen krijgen in het kantoor van Boaz.