Mijn naam is Max Pries, ik ben 21 jaar, ik woon in Friesland en ik ben de eigenaar van StudioPries.

Van jongs af aan was ik altijd al bezig met tekenen, schilderen en andere creative bezigheden. Dit heb ik aan mijn vader en moeder te danken, aangezien hun ook
erg creatief zijn. Wat begonnen is met abstracte tekeningen werd uitgewerkt naar realistische portretten met veel detail.

Later begon ik dit de combineren met de schilderkunst, ik maakte eerst een duidelijke schets die ik daarna doormiddel van verf in kun vullen. Na veel oefenen begon ik de schilderkunst steeds interessanter te vinden en werd hier ook beter in. Op school heb ik veel ervaring op mogen doen wat betreft de schilderkunst en op latere termijn ook het illustreren. Op latere leeftijd kwam de passie voor auto’s ook steeds meer naar voren, dit omdat mijn vader dezelfde passie hiervoor deelde (vooral het merk BMW). Nadat ik veel ervaring had opgedaan wat betreft het illustreren ben ik begonnen aan mijn eerste auto illustratie. Hier kon ik mijn creativiteit beter in kwijt dan dat ik ooit gedacht had.

EEN BETER BEELD KRIJGEN VAN DE DIENSTEN? BEKIJK HET PORTFOLIO VAN STUDIOPRIES

HET BEGIN VAN…

StudioPries is opgericht als een webshop waarin auto illustraties aangeboden werden als fine art print op 3mm dibond. Dit is begonnen met de onderstaande illustratie, deze is namelijk op 19 september 2019 gemaakt. Dit is mijn allereerste auto illustratie die ik destijds in eigen tijd heb gemaakt om meer ervaring op te doen in het illustreren. Aangezien het mijn eigen auto was in combinatie met die van een vriend van mij was dit een erg leuke tekening om aan te werken. Hier kwamen uiteindelijk ook veel leuke reactie op en ook een aantal opdrachten.

ITS ALL IN THE DETAILS

Hierdoor ben ik het illustreren serieuzer gaan nemen en kwam ik met het idee om hier een webshop omheen te gaan bouwen. Ondertussen deed ik ook steeds meer ervaring op over het ondernemen en dit leek mij steeds interessanter. Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan in het wrappen, grafische ontwerp en illustreren heb ik de knoop doorgehakt om voor mezelf te beginnen. StudioPries is een jonge onderneming waarin de kwaliteit van de geleverde dienst en de service voorop staan.

BEZOEK STUDIOPRIES!

StudioPries is te bezoeken op afspraak. Mocht je vragen hebben over een van de bovenstaande diensten, neem dan gerust contact op of kom langs in Workum. Hier zal je vriendelijk worden ontvangen om het een en ander door te nemen.

Yttingwei 16A 8711JH, Workum

info@studiopries.nl

06 1514 9852