Op deze pagina is informatie te vinden over de diensten en producten die StudioPries levert.
Mochten hier vragen over zijn, neem dan gerust contact op via de contactpagina.

COLOR CHANGE

Bent u tevreden met hoe de auto erbij staat, maar is de kleur niet meer naar wens? Dan is een ‘Colorchange’ de oplossing! Er zijn verschillende kleuren & afwerkingen leverbaar van diverse merken wrapfolie. Denk hierbij aan glans, metallic, matt of satijn. Ook zorgt de folie ervoor dat de lak beschermd wordt op de beplakte onderdelen. Voor de exacte prijzen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

DEELWRAP

Is het niet nodig om de auto helemaal te wrappen, maar wilt u toch een persoonlijke touch? Dan is het mogelijk om de auto deels te wrappen, bijvoorbeeld met een livery. Denk hierbij aan een bestaand design, of laat een design op maat maken bij StudioPries. Op deze manier wordt de auto direct een stuk persoonlijker en de mogelijkheden zijn grenzeloos.

CHROME DELETE

Uitgekeken op de chrome onderdelen van uw auto? Laat dan de raamlijsten, grill en andere details op een professionele manier ontchromen! Er is hierbij keuze uit verschillende zwarte afwerkingen bijvoorbeeld glans, matt of satijn.

DETAILWRAP

Bent u op zoek naar een subtiele aanpassing aan uw auto? Het is mogelijk om bepaalde details toe te voegen. Denk hierbij aan het wrappen van het dak, de spiegels of het plakken van een ‘custom’ striping. Onze slogan zegt in dit geval al genoeg ‘It’s all-in the details’.

SMOKEN

Vindt u de lampen van de auto net wat te licht? Door de lampen van een speciale tintfolie te voorzien creëren we de uitstraling waar u naar op zoek bent. Er is keuze uit drie verschillende tinten, namelijk de ‘light, medium en dark shade’. Deze folie werkt ook als een extra beschermlaag op het beplakte onderdeel.

INTERIOR WRAP

Bent u uitgekeken op de interieurpanelen van uw auto? Laat deze dan wrappen! Hiervoor zijn verschillende folies mogelijk, bijvoorbeeld: carbon, brushed aluminium, glanzend zwart, etc. Mochten er vragen over zijn, neem dan gerust contact op.

KEUKEN WRAP

Uitgekeken op de uitstraling van uw huidige keuken? Laat deze dan op een professionele manier wrappen! Het is mogelijk om de keukenkastjes, het keukenblad en de achterwand te voorzien van een speciale wrapfolie. Deze folie is beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen met een realistische structuur. Hierdoor kunt u de keuken personaliseren en deze naar wens laten maken.

RAMEN BLINDEREN

Het tinten van de ramen is een subtiele aanpassing die een groot verschil maakt in de uitstraling van uw auto. Daarnaast is de folie warmte werend en geeft het extra privacy. De voorste ramen mogen legaal getint worden tot een lichtdoorlaatbaarheid van 55%. Voor de achterramen zijn de regels soepeler, hiervoor zijn verschillende percentages lichtdoorlaatbaarheid mogelijk.

BELETTERING & RECLAME

Als bedrijf is het belangrijk om goed op te vallen. Een belettering op uw bedrijfsbus of -auto is hiervoor perfect. StudioPries maakt de ontwerpen op maat en denkt graag met u mee. Hierbij is er keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen folie.

LOGO DESIGN

Elk bedrijf is anders maar een ding is zeker, het logo is dé stempel van een onderneming. Naar mijn mening moet een logo krachtig, uniek en persoonlijk zijn, zodat deze goed opvalt. Heeft u interesse in een design op maat, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

HUISSTIJL

Bent u op zoek naar een huisstijl die past bij het logo van uw onderneming? Dan bent u bij StudioPries bij het juiste adres. Een huisstijl is de visuele identiteit van een bedrijf. Denk hierbij aan de uitstraling van de website, bedrijfswagens of het bedrijfspand. Ook is dit toe te passen op verschillende soorten drukwerk, bijvoorbeeld: visitekaartjes, flyers, folders etc.

DRUKWERK

Een vraag die mij vaak gesteld word is: ‘Heb je een visitekaartje?’. Daarom is het altijd handig om hier een aantal van te hebben. Er zijn natuurlijk meerdere andere vormen van drukwerk die u aan klanten kunt aanbieden. Denk hierbij aan flyers, folders, brochures etc. Wilt u de mogelijkheden bespreken, neem dan gerust contact op.

RALLYRECLAME

Een rally de uitstraling van een evenement geven? Dat kan door bijvoorbeeld vlaggen bij de ingang, rallybordjes voor op de auto of een verwijderbare nummersticker. Hierdoor word het een uniek evenement die de deelnemers niet snel zullen vergeten!

STICKERS

De mogelijkheden wat betreft stickers zijn enorm. Denk hierbij aan autostickers, vloerstickers, deurstickers, muurstickers, verwijderbare stickers en nog veel meer. Heeft u interesse in een bepaald soort sticker, neem dan gerust contact op hierover.

WEBDESIGN

Via een website kunnen potentiële klanten uw onderneming makkelijk vinden. In samenwerking met websitebouwer In A Suit zorg ik ervoor dat uw website de aandacht trekt. Het design en de indeling spelen hierbij een belangrijke rol.

CUSTOM ILLUSTRATIE

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw auto vast te leggen? Laat deze dan illustreren! Dit is een bekende vorm van kunst in de autowereld. De illustraties kunnen in verschillende stijlen worden uitgewerkt en hier word veel moeite in gestoken voor het beste resultaat. Stuur gerust een foto door via de mail, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

FINE ART PRINT

Zoekt u naar een leuk cadeau voor een ‘autogek’? Neem dan gerust een kijkje in de webshop. De illustraties kunnen worden geprint op verschillende materialen en formaten. Ook is het mogelijk om een op maat gemaakte illustratie te laten printen. Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden te bespreken.

SCHILDERIJ

De illustraties kunnen ook gecombineerd worden met schilderkunst. Met deze vorm van kunst kunt u er zelf voor kiezen wat u graag terug wilt zien in het schilderij. Uiteindelijk wordt het schilderij ter bescherming ingelijst. Deze lijst kun je vooraf zelf samenstelen. Dit is naar mijn mening een speciaal product waar een stukje persoonlijkheid bij komt kijken.

EEN BETER BEELD KRIJGEN VAN DE DIENSTEN?
BEKIJK HET PORTFOLIO VAN STUDIOPRIES!

BEZOEK STUDIOPRIES!

StudioPries is te bezoeken op afspraak. Mocht je vragen hebben over een van de bovenstaande diensten, neem dan gerust contact op of kom langs in Workum. Hier zal je vriendelijk worden ontvangen om het een en ander door te nemen.

Yttingwei 16A 8711JH, Workum

info@studiopries.nl

06 214 664 35