Op deze pagina is er informatie te vinden over de diensten en producten die StudioPries kan leveren.
Mochten hierover vragen zijn neem dan gerust contact op via de contactpagina.

COLOR CHANGE

Een volledige ‘color change’ geeft je auto een hele andere uitstraling. Hiervoor wordt een hoge kwaliteit folie gebruikt die in verschillende kleuren & afwerkingen beschikbaar is. Denk
hierbij aan bijvoorbeeld: glans, matt of satijn. Ook zorg je ervoor dat de lak
beschermt wordt op de beplakte onderdelen. Voor de exacte prijzen kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

DEELWRAP

Tegenwoordig is het heel populair om je auto deels te wrappen. Op deze manier maak je jou auto net wat persoonlijker. Hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren & afwerkingen om jou auto de ‘finishing touch’ te geven.
Dit kan bijvoorbeeld met een livery. Denk hierbij aan een design van een
bepaald logo of merk aangepast naar jou auto.

ONTCHROMEN

Uitgekeken op de chrome onderdelen van de auto? Laat deze dan op een professionele manier ontchromen! Denk hierbij aan de raamlijsten, grill en andere details die voorzien zijn van chroom. Er is een keuze uit verschillende zwarte afwerkingen. Denk hierbij aan glans, matt of satijn zwart.

DETAILWRAP

Bij deze vorm van carwrapping worden bepaalde onderdelen van de auto gewrapt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het dak, de spiegels of een striping. Doormiddel van deze dienst pas je een kleine persoonlijke wens toe wat een groot verschil zal maken voor de uitstraling van de auto.

SMOKEN

Het tinten van de koplampen,
achterlichten en knipperlichten wordt steeds populairder. Hiervoor zijn 3
verschillende afwerkingen beschikbaar, namelijk ‘light, medium en dark shade’.Deze folie zorgt niet alleen voor een stoere look, maar werkt ook als
beschermende laag tegen steenslag etc.

INTERIOR WRAP

De plek waar je de meeste tijd zult doorbrengen ,in de auto, is in de bestuurderstoel. Ben je uitgekeken op de interieurpanelen, laat deze dan wrappen! Hiervoor zijn ook weer verschillende folies mogelijk, zoals carbon, brushed aluminium, glanzend zwart etc.

LOGO DESIGN

Elk bedrijf is anders maar een ding is zeker, het logo is de stempel van een onderneming. Naar mijn mening moet een logo krachtig zijn qua uitstraling en ook onthoudbaar zijn voor degene die hier naar kijkt. Voor een logo design ga ik graag een persoonlijk gesprek aan om de wensen/ eisen te bespreken.

HUISSTIJL

Ben je op zoek naar een huisstijl dat past bij het logo van jou onderneming? Stop dan met zoeken, StudioPries helpt je hier graag bij! Een huisstijl is de visuele identiteit van een onderneming. Deze is toe te passen op verschillende soorten drukwerk
bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers,
folders etc.

DRUKWERK

Er zijn verschillende mogelijkheden in de vorm van drukwerk. Denk hierbij aan visitekaartjes, enveloppen of briefpapier. Buiten de genoemde voorbeelden zijn er nog veel meer verschillende
materialen en afwerkingen leverbaar. Mocht je hierover vragen hebben, laat het dan vooral weten.

RALLYRECLAME

Tegenwoordig zijn het niet zomaar ritjes in het weekend, er wordt namelijk een evenement van gemaakt. En wat hoort er bij een evenement? Juist! Reclamedoeleinden voor de rally zelf. Denk hierbij aan vlaggen bij de ‘ingang’, bordjes voor in de auto of een verwijderbare nummersticker om het te personaliseren.

STICKERS

Stickers komen er in vele vormen en maten, maar elke sticker is anders.
Tegenwoordig is er voor bijna elk doeleinde wel een sticker verkrijgbaar bijvoorbeeld: Autostickers, vloerstickers, deurstickers, muurstickers, verwijderbare stickers en ga zo nog maar even door. Ben je op zoek naar een bepaald soort sticker, neem gerust contact op hierover.

WEBDESIGN

Het hoofdplatvorm waar jou potentiële klanten de onderneming kunnen vinden. Een website moet niet alleen de aandacht trekken, maar deze ook vasthouden. Het design en de indeling speelt hierin een belangrijke rol. In samenwerking met In A Suit zorgen wij er samen voor dat jou website voldoet aan de juiste eisen om hier klanten uit te halen.

CUSTOM ILLUSTRATIE

Tegenwoordig een bekende vorm van kunst in de autowereld. Een illustratie op maat van jou auto is daarom ook zeker mogelijk bij StudioPries. Stuur gerust een foto door via de mail, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. De illustraties worden met een hoge kwaliteit gemaakt en hier wordt veel moeite in gestoken voor het beste resultaat.

FINE ART PRINT

De illustraties kunnen ook geprint worden op verschillende materialen. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid, neem dan gerust een kijkje in de webshop. Tevens is het ook mogelijk om een custom illustratie te laten printen op een gewenst formaat.

SCHILDERIJ

Een geprinte illustratie gecombineerd met de schilderkunst is naar mijn mening echt een uniek product. In deze vorm van kunst kun je er zelf voor kiezen wat je graag terug wilt zien om de auto heen, wees vooral creatief. Uiteindelijk wordt het schilderij geleverd met een lijst hieromheen ter bescherming. Deze lijst kun je vooraf zelf samenstellen.

EEN BETER BEELD KRIJGEN VAN DE DIENSTEN? BEKIJK HET PORTFOLIO VAN STUDIOPRIES

BEZOEK STUDIOPRIES!

StudioPries is te bezoeken op afspraak. Mocht je vragen hebben over een van de bovenstaande diensten, neem dan gerust contact op of kom langs in Workum. Hier zal je vriendelijk worden ontvangen om het een en ander door te nemen.

Yttingwei 16A 8711JH, Workum

info@studiopries.nl

06 1514 9852