FDW PHOTOGRAPY
CAR PHOTOGRAPHER

De naam zegt het eigenlijk al, Ferlin is een automotive fotograaf. Met al zijn ervaring maakt hij hoge kwaliteit foto’s van diverse auto’s. Om de uitstraling compleet te maken is er een logo design gemaakt. Dit ontwerp is op een strakke en professionele manier uitgewerkt. Ook is er een set kentekenplaten geleverd, die ideaal te gebruiken zijn tijdens een shoot.

LOGO DESIGN

De naam zegt het eigenlijk al, Ferlin is een automotive fotograaf. Met al zijn ervaring maakt hij hoge kwaliteit foto’s van diverse auto’s. Om de uitstraling compleet te maken is er een logo design gemaakt. Dit ontwerp is op een strakke en professionele manier uitgewerkt. Ook is er een set kentekenplaten geleverd, die ideaal te gebruiken zijn tijdens een shoot.

DRUKWERK

Ferlin wilde ook graag een setje kentekenplaten hebben. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens een automotive shoot en geven een professionele uitstraling.

FDW PHOTOGRAPY
CAR PHOTOGRAPHER

De naam zegt het eigenlijk al, Ferlin is een automotive fotograaf. Met al zijn ervaring maakt hij hoge kwaliteit foto’s van diverse auto’s. Om de uitstraling compleet te maken is er een logo design gemaakt. Dit ontwerp is op een strakke en professionele manier uitgewerkt. Ook is er een set kentekenplaten geleverd, die ideaal te gebruiken zijn tijdens een shoot.

LOGO DESIGN

De naam zegt het eigenlijk al, Ferlin is een automotive fotograaf. Met al zijn ervaring maakt hij hoge kwaliteit foto’s van diverse auto’s. Om de uitstraling compleet te maken is er een logo design gemaakt. Dit ontwerp is op een strakke en professionele manier uitgewerkt. Ook is er een set kentekenplaten geleverd, die ideaal te gebruiken zijn tijdens een shoot.

DRUKWERK

Ferlin wilde ook graag een setje kentekenplaten hebben. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens een automotive shoot en geven een professionele uitstraling.