FIAT 500 ABART
COLORCHANGE

StudioPries heeft deze Abarth mogen wrappen voor autobedrijf Ennik. De auto is geplakt met de Storm grey van het merk 3M. Deze kleur komt aardig overeen met de “grigio cenere” en staat daarom ook perfect op de Abarth. Ook zijn de delen die chroom waren voorzien van een glanzend zwarte folie en is er een originele striping op de zijkanten toegevoegd. Deze extra details zorgen ervoor dat het totaalplaatje klopt.

FIAT 500 ABART
COLORCHANGE

StudioPries heeft deze Abarth mogen wrappen voor autobedrijf Ennik. De auto is geplakt met de Storm grey van het merk 3M. Deze kleur komt aardig overeen met de “grigio cenere” en staat daarom ook perfect op de Abarth. Ook zijn de delen die chroom waren voorzien van een glanzend zwarte folie en is er een originele striping op de zijkanten toegevoegd. Deze extra details zorgen ervoor dat het totaalplaatje klopt.