JARNO KLIJNSMA
CONTENT CREATOR

Jarno vergroot de online aanwezigheid van bedrijven doormiddel van Content Creatie, Social Media Advies en het beheren van social media kanalen van diverse bedrijven. StudioPries heeft de ondernemingen van Jarno mogen voorzien van een aantal sterke en herkenbare designs. In combinatie met de content van JK zorgt dit voor een erg professionele uitstraling.

LOGO DESIGN

Het design van het logo, de JK,  is gebaseerd op de initialen van Jarno Klijnsma. De 2 haakse hoeken refereren naar de fotografie. Aangezien Jarno nog een onderneming is opgestart, JK Socials, kan de JK ook los gebruikt worden in dit geval.

HUISSTYLE

Ook zijn er een aantal icoontjes voor beide ondernemingen gemaakt in een moderne stijl. Deze designs passen bij de uitstraling en zijn te zien in de hoogtepunten op de instagram accounts van Jarno.

DRUKWERK

Het logo van Jarno is gedrukt op kentekenplaten van 2mm polystyreen. Dit is een licht en flexibel materiaal wat erg makkelijk te gebruiken is tijdens een project. Deze platen zorgen voor een professionele uitstraling en maken de beelden net wat persoonlijker.

JARNO KLIJNSMA
CONTENT CREATOR

Jarno vergroot de online aanwezigheid van bedrijven doormiddel van Content Creatie, Social Media Advies en het beheren van social media kanalen van diverse bedrijven. StudioPries heeft de ondernemingen van Jarno mogen voorzien van een aantal sterke en herkenbare designs. In combinatie met de content van JK zorgt dit voor een erg professionele uitstraling.

LOGO DESIGN

Het design van het logo, de JK,  is gebaseerd op de initialen van Jarno Klijnsma. De 2 haakse hoeken refereren naar de fotografie. Aangezien Jarno nog een onderneming is opgestart, JK Socials, kan de JK ook los gebruikt worden in dit geval.

HUISSTYLE

Ook zijn er een aantal icoontjes voor beide ondernemingen gemaakt in een moderne stijl. Deze designs passen bij de uitstraling en zijn te zien in de hoogtepunten op de instagram accounts van Jarno.

DRUKWERK

Het logo van Jarno is gedrukt op kentekenplaten van 2mm polystyreen. Dit is een licht en flexibel materiaal wat erg makkelijk te gebruiken is tijdens een project. Deze platen zorgen voor een professionele uitstraling en maken de beelden net wat persoonlijker.